– Å spille golf på Bjaavann den 10. september på kanskje årets fineste dag, var en opplevelse som brenner seg fast inn i evigheten. For en ettermiddag og kveld det ble på The Norwegian Beauty, Norges vakreste golfbane.

Det skriver Steinar Skeie på sin Facebook-side etter at golfturneringen «Vennesla Åben» ble arrangert på Bjaavann golfbane. Skeie var selv turneringsleder.

– At ikke flere venndøler i alle aldre tar kjøreturen 13 min fra Vennesla sentrum er nesten ikke til å tro. En sport for alle i alle aldre. Sosialt, relasjonsbyggende, god mosjon og mye mestringsopplevelser, er en enkel men god beskrivelse av golfsporten. Og det kan jeg si på tross av at golf en utfordrende og vanskelig sport. Dere vet rett og slett ikke hva dere går glipp av, skriver Skeie.

– Å kunne titulere seg som beste golfspiller i Vennesla 2023, er stort. Og ekstra stas må det jo være for den trivelige bygutten Thomas Halvorsen som nå bærer denne tittelen i ett år. For dette skal gjentas i 2024, skriver Skeie som samtidig gratulerer Halvorsen med seieren.

Vinner av beste nettoscore ble Roger Amundsen som nok en gang viser at han er en meget dyktig golfspiller.

– Til slutt må jeg få takke Bjaavann Golfklubb v/Trond Nilsen for fantastisk god hjelp i planlegging og gjennomføring. Og takk til dere alle som deltok, avslutter Skeie.