Svar til Odd Grønberg

Jeg skrev i mitt leserinnlegg at Senterpartiet vil at Vennesla skal bestå som egen kommune. Jeg nevnte ingen partier, men sikta nok til Høyre, og jammen bet ikke Odd Grønberg fra Høyre på.

Når ledelsen i Høyre på landsmøtet nå i vår sa at de ønsker ei ny runde med kommunesammenslåing, så tar jeg partiet Høyre på alvor. Med sammenslåingsdebatten rundt vår kommune friskt i minne for få år siden var det et ønske fra Kristiansand at Vennesla skulle være med i både K5 og K7. Heldigvis var det flere partier som sa nei.

Det er valgkamp, og vi skal velges for fire år. Da er det viktig å se fremover, hvilke saker tror vi kan komme på dagsorden frem til 2027? Det kommer en stortingsvalgkamp om to år. Uansett valgresultat så skal det ikke mye til i styrkeforholdet på Stortinget før vi har en ny debatt om kommunestruktur. Da er det viktig å vite hvem som er for det, eller imot det, også i Vennesla.

Siden Odd Grønberg gikk så hardt ut mot meg, var det kanskje på sin plass at jeg skrev det jeg skrev. Høyre sentralt ønsker jo en ny strukturdebatt, men kanskje ikke i Vennesla? Er ikke Vennesla Høyre i takt med sine egne?

La det være klart, vi i Senterpartiet vil at Vennesla skal bestå som egen kommune.

Fortsatt god sommer!