Karin (36) og Bjørn Inge (37). Theodor på tre år, synes ikke det var stas å bli fotografert.
Karin (36) og Bjørn Inge (37). Theodor på tre år, synes ikke det var stas å bli fotografert.

Rom 3

Blant 40 søknader har juryen nå plukket ut tre finalister. En av dem vil få designet og pusset opp rommet helt gratis. Du stemmer på Rom 3 ved trykke på Rom 3 og stem. Dette gjør du til høyre litt lenger ned på siden (ikke mulig på mobilutgaven).

Dette er søknaden til familien Nilsen:

Hei!

Jeg melder på min søster og svoger her (med deres tillatelse:), og mener så absolutt det er på tide at det blir gjort litt forbedringer i huset.

De har bodd i huset i fem år, og gjorde noen få forbedringer da de flyttet inn... men på langt nær alt som burde gjøres. Det er et knøttlite hus med kun to soverom, men det er altså en kjeller med potensiale... Meeen det blir fort en kostbar affære, og det krever også MYE jobb!

Det har også vært endel andre utfordringer i den lille familien på tre. Sykdom i familien, trang økonomi og fraværende tiltakslyst for å nevne noe! Det bør nevnes at de absolutt ikke er særlig opptatt av å ha det beste og nyeste, men om de kunne fått fikset opp ei kjellerstue eller trappa ned til kjelleren ville de få litt mere plass som de absolutt trenger!

Men så er det jo sånt at når livet er utfordrende, kommer de materielle tingene litt lenger ned på lista over nødvendige goder!

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Men disse fortjener virkelig å få litt hjelp! De har begge vært engasjert i frivillig arbeid blant annet gjennom en organisasjon som heter Ungdom i Oppdrag og har også av den grunn ikke hatt så mange år i arb.livet der de har fått penger inn på konto! Det hadde vært fantastisk om de nådde fram her!

Med vennlig hilsen

Janne Spikkeland på vegne av Karin og Bjørn Inge Nilsen