Gunn Berit Gundersen (t.v.), Ellen-Britt Aasan og Øystein Myrvold skal bestemme hvilke tre rom som går videre til finalen. De koordinerer også hele prosessen fra riving til ferdig rom.
Gunn Berit Gundersen (t.v.), Ellen-Britt Aasan og Øystein Myrvold skal bestemme hvilke tre rom som går videre til finalen. De koordinerer også hele prosessen fra riving til ferdig rom.

Pusser opp bygdas styggeste rom

Dersom du mener at du har Venneslas styggeste rom, kan du melde på i kåringene av «Venneslas styggeste rom». Vinneren får gratis oppussing.

– Vi gjør dette både for å gjøre stas på noen som virkelig fortjener det, og for å vise frem det mangfoldet håndverkere og tjenester vi faktisk har i bygda, sier initiativtaker til konkurransen, Øystein Myrvold hos M3 på Stemhei.

Les også: Hun bestemmer hvordan

Med seg på laget har han fått en rekke leverandører og lokale håndverkere som gjør alt gratis.

– Nå er det opp til folk å sende inn bilde med begrunnelse og litt historikk på hvorfor nettopp rommet ditt bør pusses opp, oppfordrer Myrvold.

Siste frist for innsending er søndag 8. mars. Mer info finner du i faktaboksen i tilknytning til denne saken.

Anonymt

Artikkelen fortsetter under annonsen.

I første runde vil alle søknadene behandles anonymt. Juryen består av interiørarkitekt og daglig leder i Store Rom, Ellen-Britt Aasan, innehaver av Kamelon Interiør, Gunn Berit Gundersen og initiativtakeren selv, Øystein Myrvold.

Juryen skal plukke ut tre finalister blant de innsendte søknadene. Disse vil bli presentert i Vennesla Tidende i alle kanaler. Dernest er det avisens lesere som bestemmer hvem som skal få gratis oppussing. Avstemmingen vil foregå via sms.

Alle rom

Myrvold er overbevist om at det er noen venndøler som kanskje har et slitent soverom eller ei nitrist kjellerstue som trenger en sårt tiltrengt overhaling.

– Noen har kanskje ikke motivasjon, andre har kanskje ikke evnene eller har rett og slett ikke råd til å pusse opp. Kandidaten som vinner konkurransen får full pakke, forsikrer Myrvold.

Han understreker videre konkurransen gjelder alle rom.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Jeg vil tro at det finnes mange stygge rom som folk har hatt planer om å gjøre noe med eller har påbegynt, men så er det ikke blitt noe av likevel.

Gøy å være med på

Interiørkonsulent Gunn Berit Gundersen er daglig leder av Kamelon Interiør i sentrum. Hun takket ja til både og sitte i juryen og ha hovedansvaret for hvordan Venneslas styggeste rom skal designes og pusses opp. Både Ellen-Britt og Gunn Berit synes dette er et gøy prosjekt å være med på

– Dette er en kjempeartig utfordring og en fin måte å kunne samarbeide på, enes de to om.

Gundersen har i en årrekke bistått kunder med interiør og design, og har et trent øye for å se både potensial og muligheter for et rom. Hun har ved flere anledninger også latt sitt eget hjem på Moseidmoen bli presentert i bolig- og interiørmagasiner.

Her melder du deg på : post@mtre.no (mer info om konkurransen finner du i faktaboksen til høyre).

Artikkelen fortsetter under annonsen.

• Lokale håndverkere og leverandører skal ved hjelp av interiørarkitekt pusse opp Venneslas styggeste rom gratis.

• I første fase vil alle søknadene behandles anonymt.

• Juryen plukker ut tre finalister som presenteres i Vennesla Tidende 13. mars.

• Vennesla Tidendes lesere bestemmer  hvem som blir vinneren

• Vinneren offentliggjøres av Vennesla Tidende tirsdag 24. mars

• Prosjektet følges av Vennesla Tidende fra riving til ferdig rom.

• Send inn søknad med navn, mobiltelefonnummer, begrunnelse og bilde innen 8. mars.

 Adressen er post@mtre.no