annonse

Rekorddeltakelse i sentrumsløpet

MINI
MINI: Minirunden trakk 150 deltakere. Her får arrangør Harry Andersen æren av å starte løpet. (Foto: Charlotte Østervold/Vindbjart ski)
GA ALT:
GA ALT: Skolekampen, et løp som går på rundt tre kilometer, hadde rekorddeltakelse med 100 deltakere. (Foto: Charlotte Østervold/Vindbjart ski)
30 stafettlag
30 stafettlag: 30 stafettlag deltok i sentrumsløpet. (Foto: Charlotte Østervold/Vindbjart ski)
Populært
Populært: Aldri tidligere har så mange deltatt i sentrumsløpet. (Foto: Charlotte Østervold/Vindbjart ski)
Vant
Vant: Jan Helge Lislevann og Cecilie Høyåsen vant henholdsvis herre- og dameklassen. (Foto: Charlotte Østervold/Vindbjart ski)
Grus
Grus: Gravearbeid i sentrum gjorde at noen av løpet gikk på grus. (Foto: Charlotte Østervold/Vindbjart ski)

Til tross for gravearbeidet i sentrum ble årets sentrumsløp en stor suksess.

  • Bjarte Bjellås

Lørdag ble det årlige sentrumsløpet arrangert i Vennesla sentrum. Selv om deler av sentrum er stengt av på grunn av byggearbeid i forbindelse med ny lekepark, ble løpet en stor suksess.

- Mellom anleggsmaskiner, stabler med belegningsstein og høye gjerder, var det med god hjelp av entreprenøren ryddet en flott runde rundt Herredshuset. Her var innsatsen som alltid upåklagelig, sier Harry Andersen i Vindbjart ski.

Det var i år rekorddeltakelse med 30 stafett-lag, rundt 150 som løp minirunden, 100 deltakere i skolekampen og 41 deltakere i den voksne delen av løpet.

- Dameklassen ble vunnet av Cecilie Høyåsen og herreklassen av Jan Helge Lislevann, sier Andersen.

Vindbjart IL Markerer i år 120 år for idretten i bygda. Lørdag bidro klubbens ulike idretter, som orientering, håndball, friiidrett og langrenn. Det ble også delt ut gratis Vindbjart-brød til tilskuerne.