Trond Steinar Løvdal

Øvrebø Il

Skiskyttere fra Øvrebø fikk en stor opplevelse i Holmenkollen siste helga i Januar da de deltok på Bama Kvalfoss sprinten. Dette arrangementet samler over 500 skiskyttere fra hele landet i alderen 12-16 år. Øvrebø stilte med 5 løpere som alle oppnådde gode resultater.

Lørdagen var det sprint på programmet, to skytinger med strafferunder. I klassen gutter 12 år ble det en imponerende 3 plass til Fredrik Hægeland, og en kjempe fin 5 plass til Elias Byberg. I jenter 13 år fikk Maren Løvdal en 22 plass, i 14 års klassen tok Anette Kleveland en fin 13 plass, og i 15 års klassen fikk Martha Hægeland en 21 plass.

Søndag var det nok en dag med konkurranse i strålende flott vær. Denne gangen med normal distanse, tilleggstid per bom. I gutter 12år blei det nok en gang imponerende resultater med 6 plass til Elias Byberg og 8 plass til Fredrik Hægeland. Maren Løvdal fikk en kjempe bra 4 plass i klassen jenter 13 år. Anette Kleveland kom på 12 plass i 14 års klassen, og Martha Hægeland tok en 25 plass i 15 års klassen.

Det er stor aktivitet i Skiskytter gruppa i Øvrebø. Ca 25 utøvere pleier å møte opp på trening i det flotte skianlegget på Sandrip. Utover i sesongen venter flere konkurranser både lokalt og nasjonalt for utøverne i Øvrebø ski.

Denne saken er laget og sendte inn av Øvrebø IL.

foto
Fredrik og Elias
foto
Maren Løvdal, Fredrik Hægeland, Elias Byberg, Martha Hægeland, Anette Kleveland