Øvrebø ski har ei stor og aktiv gruppe med skiskyttere som møtes flere ganger i uka på Sandrip for å trene skiskyting. Utøverne deltar på ulike konkurranser både lokalt og nasjonalt i løpet av sesongen, og de to siste helgene har mange av dem vært av gårde for å prøve seg mot løpere fra andre klubber.

28-29. januar deltok flere av dem på Kvalfossprinten i Holmenkollen. Det er et årlig renn som samler over 500 utøvere i aldersgruppa 12–16 år fra hele landet, og skiskyttere fra Øvrebø Ski tok turen for å prøve seg både i sporet og på standplass. Det ble mange gode prestasjoner og fornøyde utøvere, bla.tok Maren Løvdal en flott 4. plass i J14 og Ingrid Heskestad Mykland en fin 5. plass i J12. Den beste prestasjonen sto likevel Fredrik Hægeland for, da han gikk inn til 2. plass både lørdag og søndag! Bra skyting og god fart i sporet gjorde ham til beste løper i G13, og han kunne dermed ta med seg vandrepokalen hjem til Øvrebø/Hægeland!

KM på Tjørhom: Bak f.v. Ina Hægeland, Sondre S. Nilsen og Torkel HægelandForan f.v. Maren Løvdal, Martine Hægeland Frustøl, Tilde Greibesland og Fredrik Hægeland. Foto: Øvrebø IL

4-5. februar var det Kretsmesterskap i skiskyting for Agder og Rogaland, og denne gangen ble det arrangert på Tjørhom i Sirdal. 15 utøvere fra Øvrebø Ski dro sammen med foreldre og søsken, og det ble en stor gjeng som tilbrakte helga sammen på et leirsted. Det var løp både lørdag og søndag, flere av Øvrebøløperne ble kretsmestere eller kom på pallen i sine klasser, og det var mange fornøyde ansikter å se. Det viktigste var likevel det å være på tur, spise taco, spille kort og ha det gøy sammen både barn, ungdommer og voksne!

Neste helg reiser de eldste utøverne på junior NM i Tromsø, da er det nye muligheter for gode prestasjoner og opplevelser!

Denne saken er brukergenerert og levert av Øvrebø IL