Sist helg var det duket for årets siste bilcrossløp på Rugslandsbanen. I seniorklassen stilte Tomas Bakkan, Andre Tronstad og Ole Jørgen Bakkan fra Øvrebø Rasarlag til start, blant totalt 35 deltakere.

Tomas Bakkan kjørte veldig bra, men hadde litt stang ut. Han kjørte inn til en fin 2. plass i første omgang. I andre omgang ble det en 4. plass etter litt plundring, og i tredje omgang ble det nok en fin 2. plass.

Dette holdt til første sporet i E-finalen, hvor han ledet fra start til mål og gikk videre til D-finalen. Her ledet han første runde, men det tok fyr i en annen bil så det ble rødt flagg og omstart.

I finalene kjøres det fem runder, mens det i innledende omganger kjøres kun tre runder. Derfor var motoren til Thomas ganske varm da det ble omstart. Han tok ut starten og lå an til å komme opp enda en finale, men etter tre runder punkterte han uheldigvis på ett hjul og radiatoren røyk på samme runda grunnet varmen. Derfor endte det med at han måtte avbryte.

Andre Tronstad hadde også en litt trøblete dag. Likevel endte det ganske godt.

I første omgang kjørte han inn til en 2. plass. I andre omgang ble det litt trangt rundt siste svingen, og han fikk en god smell i forstillingen.

Dette resulterte i en 4. plass med hjul som sto litt alle veier.

Totalt stilte Øvrebø Rasarlag med tre sjåfører i seniorklassen. Foto: Øvrebø Rasarlag

Bilen var på gang igjen til 3. omgang, hvor han kjørte inn til en 1. plass. Andre hadde med disse plasseringene sikret seg fjerde sporet I C-finalen, men kjørte seg videre til B-finalen, og helt opp til A-finalen.

Ole Jørgen hadde på sin side veldig stang inn i innledende omganger, men stang ut i finalen.

Det gikk bra for seg på Rugsland da årets siste billøp ble arrangert. Foto: Øvrebø Rasarlag

Han hadde tre stykk førsteplasser fra innledende omganger og var én av to stykk som hadde 30 av 30 poeng, og var direkte i A-finalen. Han sto da sammen med team-kompis Andre i A finalen. Men ut starten i A-finalen fikk han ikke giret 2.-giret, og ble da liggende lenger bak.

Resultatene til slutt ble Andre Tronstad på 2. plass totalt, Ole Jørgen Bakkan på 5. plass totalt og Tomas Bakkan på en fin 16. plass.