Stian Bøe, Vindbjart FK

Vindbjart

Vi forventet et tøft oppgjør borte mot Pors, og fikk akkurat det. Mye dueller, tøffe tak, og dessverre til slutt sesongens klareste tap, 1–4. Hjemmelaget tok med det over tabelltoppen, og er nok det mest komplette laget vi har møtt så langt i sesongen. Solide bak, og en giftig angrepstrio.

Vår egen tropp teller færre kampklare menn hver uke nå, i dag var til og med trener Jon Hodnemyr meldt på som spiller på innbytterbenken, heldigvis ble det ikke behov for et comeback. Situasjonen gir likevel mindre kamp om plassene, sikkert litt slitasje, og lite alternativer om noen trenger litt hvile.

foto
Marcus Aslaksen utlignet til 1–1 tidlig i andre omgang, men så scoret hjemmelaget tre mål i løpet av den siste halvtimen. Foto: Stian Bøe, Vindbjart FK

Mot Pors ble den en førsteomgang med mye kriging. Vi hadde problemer med å trenge gjennom vertenes forsvar, og kom til få gode muligheter. Bakover ga kaptein Christian Beqiraj Follerås fra seg en sjelden feilpasning som Pors utnyttet godt med en kontring og påfølgende scoring etter et drøyt kvarters spill.

foto
Unggutten Fabian Jeppestøl Engedal spilte nok en kamp fra start for Vindbjart. Foto: Stian Bøe, Vindbjart FK

Etter pause startet hjemmelaget med et stort trykk, men etter fem minutter kjenne på hvordan det er å møte oss når vi får spillet til å stemme. Et kombinasjonsspill på høyrekanten, der ballen gikk gjennom Anders Bjørge, Markus Nyhus og Robert Våge Skårdal, før sistnevnte la flatt inn foran mål. Der var Marcus Aslaksen på plass foran sin oppasser og satte inn 1–1.

De neste fem-ti minuttene så ting bedre ut, men ga ingen uttelling, og utover omgangen var det Pors som viste styrke, og midtbanespiller Simen Thorsen avgjorde kampen på egen hånd med to langskudd, før et frispark ute fra siden gikk forbi alle og inn i mål til 4–1.

foto
Vindbjart har tapt mot de fire lagene øverst på tabellen, men har ellers levert godt så langt i år. Foto: Stian Bøe, Vindbjart FK

Nå har vi tapt fire kamper denne sesongen, alle mot de antatt fire topplagene, som ligger på de fire første plassene. Samtidig har vi klare seire mot andre lag. Det er et tydelig skille i avdelingen, og per i dag mangler vi litt på å være helt der oppe, men med utvikling vil også resultatene komme etter hvert, og nye storspillere vil tre fram. Det er bare å følge med, synd å gå glipp av begynnelsen!

Denne saken er brukergenerert og er levert av Vindbjart fotballklubb.