Med Bjørge får vi som regel mål, eller kaos, ofte begge deler, og han sviktet ikke denne gangen heller. På et godt forsøk på brassespark fikk han ikke noe treff på ballen åtte minutter før slutt, men fire minutter senere satt han nede i femmeteren og pirket inn 1-1 via stolpen og bak Start-keeper Mark Jensen. Ballen kom inn fra dagens bestemann, Robert Våge Skårdal, men hovedæren her må en annen innbytter, Bernhard Salvesen få for hans pasning i bakrom til kaptein Våge Skårdal.

Målscorer Anders Bjørge Foto: Stian Bøe/VFK

Hjemmelaget tok ledelsen etter fjorten minutter da Alagie Sanyang, som på grunn av suspensjon ikke spilte for A-laget i Moss mandag, fikk litt for god plass inne i feltet og satte ballen i keeperdebutant Simen Øigardens lengste hjørne. Før det hadde en annen debutant, angriper Adrian Aas, 18 år fra Lyngdal, vår beste mulighet i omgangen. Eirik Ryger vant ballen i en duell på sekstenmeteren, og den trillet fint utover for Aas, men skuddet med venstrebenet rakk ikke utenfor keepers rekkevidde.

Flere sjanser

Sander Barstad Bergan hadde vår andre gode sjanse før pause, men i god posisjon og mye rom foran seg, ble han etter hvert løpt opp. Simen Øigarden holdt avstanden til ett mål med en benparade midtveis i omgangen, som Start nok viste litt mer gjennombruddshissighet.

Utover andre omgang kom vi mer og mer til muligheter høyt i banen. Høyre vingback Daniel Roppestad reiste seg fra en svak periode i starten, og var involvert i mye av det som hendte foran målet, mens Eirik Ryger kom nærmest utlikning med et raid fra midten, skuddet fra 25 meter hadde keeper tålig god kontroll på at gikk en meter utenfor.

Start 2 fikk også et mål og kampen endte 1–1. Foto: Stian Bøe/VFK

Med rundt ti minutter igjen flyttet vi midtstopper Nikolai Aas frem i banen, og med det offensive byttet med Anders Bjørge også inn foran vippet det altså til slutt vår vei med fire minutter igjen på klokka.

Etter utlikningen var det Start som var nærmest et vinnermål, Sander Svela var nære på å få hodet på et innlegg som fint kunne blitt stusset i mål. Totalt sett få store sjanser for begge lag, og uavgjort et rettferdig resultat.

Denne saken er brukergenerert og er levert av Vindbjart fotballklubb.