– Øvrebø idrettslag har sin egen «Innsatspris» som tildeles frivillige som har utmerket seg over tid. Dette er en fantastisk måte å vise at man setter pris på de frivillige som står på for idrettslaget år etter år, sier leder i Øvrebø Idrettslag Geir O. Wehus i en pressemelding sendt ut av idrettslaget.

Denne gangen var det Svein Bjerland og Jonny Lauvsland fra hoppgruppa som fikk hver sitt inngraverte Leatherman-multiverktøy. Jonny begynte i gruppa i 2007, Svein i 2008. De har vært der siden, selv om deres egne barn har sluttet. De har lagt ned utallige timer i dugnadsinnsats, vanning av plastbakken, laget kunstsnø, skuffet snø i over rennet, skuffet snø i underrennet. Trampet bakken i timevis. Arrangert klubbrenn, kretsrenn, tatt imot andre klubber til treninger. Vært pådrivere, ildsjeler for å sette opp større garasje til hopputstyr, bygget oppholdsrom, kontor, lager for ski og smøre-rom. En helt enorm innsats. De ivrer nå veldig for å få bygget noen små plastbakker, dette er viktig for rekruttering til sporten. Kjempe stødigere karer, positive, lojale og arbeidsomme.

Viktig rolle i tiår

Idrettskretsen var også på plass på årsmøtet og delte ut to frivillig-bilder til Bjørner Ellingsberg og Hans «Kikkan» Kristian Hægeland i skigruppa.

Både Kikkan og Bjørner er ildsjeler i skigruppa og skimiljøet i Øvrebø, og de er også begge to en viktig del av organisasjonskomiteen for gjennomføring av NM i rulleskiskyting i september 2023. Det er nok det største og mest komplekse enkeltarrangementet Øvrebø IL har gjennomført.

– De har hatt en viktig rolle i idrettslaget over flere tiår, og stiller alltid opp og legger til rette for både arrangementer og den hverdagslige aktiviteten, i tillegg til å ha vært viktige personer i utbyggingen av skianlegget på Sandrip, styret i idrettslaget var samstemte om å hedre Bjørner og Kikkan, vi svært glad for at Agder Idrettskrets har slike priser og vet å verdsette frivillig innsats, sier Geir O. Wehus.