Harry Andersen

Vindbjart Ski

Vindbjartløperne, Hanne Sløgedal og Mathias Holbæk leverte solide prestasjoner i norgescup jr. på Steinkjer skistadion i helga. Fredag stod klassisk sprint på løpsprogrammet. Mathias oppnådde avansement til kvartfinalen ved å legge beslag på 30. plassen i prologen. Han klatret videre til semifinalen som lucky looser. Han vant sin semifinale og avsluttet med å sikre en gledelig 2. plass i finalen.

Hanne gikk en solid prolog og endte på en sterk 15. plass og gikk videre til kvartfinalen. Hun vant sitt kvartfinaleheat og avanserte til semifinalen. Her ble det stopp og 10.plass totalt.

På lørdagens klassiske 10 km ble det nærmest helklaff for Hanne,6. plass og beste løper utenfor juniorlandslaget! Søndagens 10 km friteknikk ble en mer slitsom affære, men en solid 15. plass, bare 7 sek opp til topp 10, er meget bra.

Mathias Holbæk oppnådde også fine resultater på distanserennene, spesielt med tanke på mye sykdom i forkant av rennene. På lørdag 15 km klassisk nr. 15 og 15 km skøyting 10. plass på søndag. Sondre Østervold hadde ei slitsom helg etter mye sykdom i forkant. Lørdag før påske er det finale i juniorcupen på Lygna skistadion ved Gjøvik. Helgas renn gir store forhåpninger også her!

Denne artikkelen brukergenerert og er skrevet av Harry Andersen/Vindbjart ski.

Endringslogg: Noen av resultatene var feil i denne saken. Teksten ble endret 15. mars 08.25.