Rekken på tre uavgjorte stoppet hjemme mot Pors, men dessverre ble det tap, og ikke seier.

2–4 høres litt brutalt ut, men igjen kan vi i hvert fall delvis skylde på de velkjente marginene.

Pors er et klart topp tre-lag i divisjonen og spilte oss ut i perioder, spesielt i første omgang. Fire mål mot på femti minutter ble selvfølgelig avgjørende, to på dødball, ett etter at vi gir bort ballen på midten. Selv skåret vi to fine mål, og skapte mange gode muligheter, flere av dem må settes i mål om vi skal vinne en kamp som dette.

Avslutningsvis fikk vi også en vond opplevelse med stygt beinbrudd på Pors-kapteinen Stefan Mladenovic, som stoppet kampen i en halv time.

Vindbjart FK fikk en god start, men gjestene fra Porsgrunn lot seg ikke skremme. Foto: Stian Bøe / VFK

Scoret to mål før det var gått 15 minutt

Kampen startet på beste vis, før det var gått halvannet minutt la Emil Grønn Pedersen en ball over på høyre side, Moa Badran satte ballen i stolpen på direkten, Daniel Roppestad fulgte opp og smalt den opp i nettet.

Gjestene lot seg ikke skremme av det og svarte med to mål før kvarteret var spilt, herfra og ut måtte vi jage hele kampen. Mathias Myhre Madsen tok ansvar ti minutter før pause, satte fart fra midten, spilte vegg med Robert Våge Skårdal og skjøt ballen perfekt nede i hjørnet. Akkurat der nede i hjørnet var det vi skulle søkt mer, utover kampen fikk Emil flere muligheter, men selv om avslutningene var harde, gikk de enten innenfor keepers rekkevidde eller like utenfor. Moa kom gjennom mot samme keeper, men da fikk han slengt ut en arm og avverget.

Stoppet kampen etter beinbrudd

Et kvarter før slutt braket Lars-Georg Reinlund Sæther og Stefan Mladenovic sammen i kamp om ballen og sistnevnte brakk leggen stygt.

Kampen ble stoppet i nesten førti minutter, de fleste spillerne gikk i garderoben, men flere av gjestene ble stående ute ved sin lagkamerat i pøsregnet mens han fikk tilsyn, åpenbart preget av situasjonen. Selv denne åpenbare fordelen ga oss ikke flere scoringer, vi står nå med kun én seier på ti kamper, og trenger å snu denne rekka snart.