Kulda satte en stopper for den første Norgescup–helga for juniorene på Hovden for to uker siden, men i helga ble det tre flotte dager med spennende dueller og resultater.

Vindbjart stilte med to løpere, Camilla Nygård i K 18 og Marius Østervold i M 17.

Fredag sto sprint fristil på programmet. Camilla slo til med en flott 13.-plass i prologen. Marius oppnådde en solid 34.-plass i sin prolog.

I juniorklassen går 50 løpere videre fra prologen til fem kvartfinaler med 10 løpere i hver.

Camilla ble nummer tre i sin kvartfinale og avanserte til semifinalen. Her ble hun nummer fem og fikk finaleplass! I finalen kjempet hun seg til en flott 7.-plass.

Marius ble nummer sju i sin kvartfinale og utslått.

I lørdagens 10 km friteknikk leverte Camilla nok et solid løp. Hun ble til slutt nr. 11, 1,04 bak vinneren.

Marius leverte en meget solid 15 km og endte på en sterk 35. plass.

På søndagens klassiske 5 km, ble Camilla nr. 23 bare 10 sekunder fram til 15. plass. Marius hadde en tyngre dag på sin klassiske distanse 7, 5 km og ble nr. 50.

Denne artikkelen brukergenerert og er skrevet av Harry Andersen/Vindbjart ski.