Det er Norsk Tipping som forvalter denne ordningen, der de gir hele sitt overskudd til samfunnsnyttige formål. Grasrotandelen gir deg som spiller i Norsk Tipping muligheten til å bestemme hva deler av overskuddet skal gå til.

I tredje og siste tertial av 2021 mottok grasrotmottakerne i Agder fylke totalt 12.435 222 kroner i grasrotmidler.

Det nyter også våre lokale idrettslag og foreninger godt av. Vindbjart fotballklubb mottok nest mest i fylket, bare noen tusenlapper bak IK Start. VFK mottok en grasrotstøtte på 710.449 kroner, mens IK Start mottok 719 .994 kroner.

Også en rekke andre lag og foreninger i kommunen mottok støtte. Alt fra Vennesla Seniordans til Sørlandets Harehundklubb kunne spe på kontoen sin med noen kroner.

Takknemlig

Styreleder i klubben, Thomas Schie, er ydmyk og takknemlig for støtten de får.

– Det er rett og rett og slett helt fantastisk. Det betyr kjempemasse for klubben, spesielt med tanke på den tiden vi har vært gjennom, sier styrelederen.

Pandemien har vært krevende for mange idrettslag, med lav aktivitet og lave inntekter. Derfor er grastomidlene spesielt kjærkomne.

– Vi skal bruke pengene på å skape aktivitet igjen og det kommer våre medlemmer til gode. Jeg også få lov til å si at vi er svært takknemlig for at så mange tenker på oss. Her er det bare å utrette en stor takk til alle som har bidratt, sier Schie, og gleder seg at klubben igjen kan bli en langt mer synlig aktør i Vennesla igjen.