Ordførerkandidat Solveig Robstad (nr. 2 t.v) håper at partiet holder stand og får inn 7 plasser i det nye kommunestyret. Kvelden blir spennende, synes hun.
Ordførerkandidat Solveig Robstad (nr. 2 t.v) håper at partiet holder stand og får inn 7 plasser i det nye kommunestyret. Kvelden blir spennende, synes hun. Foto: Anne Lise Haugland Valdez

Valg: Ap håper å holde stand

– Vi har gjort vårt beste, nå gjenstår det å se, sier Arbeiderpartiets Solveig Robstad.

– Det har vært en fin dag. Det er litt godt når valgkampen er over, vi har gjort det vi kan og så håper vi på det beste, sier Aps ordførerkandidat Solveig Robstad og sier hun har fokusert mye på barns oppvekstvilkår ved skole, SFO og skolefrokost for å få velgernes gunst i Vennesla.

Arbeiderpartiet er samlet på «Fabriken» på Hunsfos for valgvake og stemningen er god.

– Vi håper at velgerne har lagt merke til det vi i Arbeiderpartiet har vært med på de siste fire årene. Vi har bevilget til både kirke og til idrettsplass, nevner Geir Wehus, 2.-kandidaten.

– I år har vi også merket et nokså bra trykk fra de øvre bygder. Det er jo veldig betimelig at behovene der oppe også kommer fram, sier Robstad som sier kvelden kommer til å bli spennende. De rødkledde fra Arbeiderpartiet håper å holde på antall representanter som de har i dag, i denne inneværende perioden har de hatt 7 politikere.

– Får vi beholde det samme antallet er vi fornøyde, men jeg frykter at vi kan gå ned noe, sier Wehus.

– Ja vi har jo konkurranse fra både SV og Rødt, legger Robstad til.

anne@venneslatidende.no