annonse

Treneren etter kampen: – Aldri vært mer skuffet

Tapte mot bunnlag
Tapte mot bunnlag: Trener Steinar Skeie klarer nesten ikke å sette å ord på hvor surt det er å tape for et lag som allerede er klar for nedrykk. (Foto: Stian Bøe)
Beklager
Beklager: Trener Skeie beklager elendig innsats. (Foto: )
Ut med skade
Ut med skade: Markus Nyhus måtte forlate banen etter skade. (Foto: )

+ VFK er nå hektet av oppryksstriden. VFK-trener Steinar Skeie har aldri vært mer skuffet over et tap enn mot Åssiden i helga.

  • BChristopher Johansen

– Jeg har vært fotballtrener i mange, mange år. Jeg har tapt en del kamper, men aldri vært mer skuffet etter et tap. Aldri! Joda, det er bare fotball, det viktigste av det uviktige, men dette tapet svir noe veldig, skriver Skeie på egen FB-profil etter 1-2- tapet mot Åssiden sist helg.

– Nesten til å bli syk av

Han utdyper skuffelsen på følgende vis:

«De to lagene foran oss (Ørn og Sola) spilte uavgjort. Med seier hadde vi virkelig vært med i kampen om opprykk. Om opprykk!!

Vi taper for et lag som allerede hadde rykket ned, og som ikke hadde vunnet en eneste kamp på bortebane. Fytti katta!!!

Vi taper særdeles ufortjent. Vi har i bøtter og spann med sjanser (13-3), men er ikke dyktige nok hverken foran eller bak. Samtidig har åssiden en god keeper. Og det skulle skje i denne kampen... Huff, huff og huff!!

På vegne av meg selv og resten av spillergruppa, er det bare å BEKLAGE på det sterkeste til dere som heier på oss. Dette er bare så inderlig trist. Nesten til å bli syk av.

Jeg opplever meg selv som ganske erfaren og flink til å se fremover, se løsninger og være konstruktiv. Men jeg er ikke i det moduset i dag. Jeg er ikke det.»

Skikkelig nedtur

Så til kampen som ikke ble annet enn en nedtur for de blå. Det rett og slett lite som fungerte da VFK nærmet seg motstandernes mål. De lå lavt og tettet igjen, men styrte kampen nesten alle nitti minuttene og det eneste tellende resultatet ble et straffespark fra «Gaus» etter at Sondre Nordhagen ble felt. «Gaus» er med det målet delt toppskårer denne sesongen, med Markus Nyhus, som i dag var ute med skade.

Kampen endte dermed med det første hjemmetap på gresset, og siden kampen mot Start 2 i midten av Juni. Åssiden jublet for sesongens første borteseier mens VFKs spillere og støtteapparat gikk skuffet av banen i tussmørket. Sola og Ørn Horten er nå henholdsvis fem og to poeng foran. VFK har to kamper igjen, Egersund 2 på Moseidmoen førstkommende lørdag.

chris@venneslatidende.no