annonse

Nå satser ekteparet Lindekleiv i sentrum

God lokalisering
God lokalisering: Kari og Øystein mener lokalene, som ligger ved inngangsporten til sentrum fra vestsiden, er svært gode. (Foto: )
Jobber sammen
Jobber sammen: Det blir noen hektiske uker og måneder for Kari og Øystein, som sammen skal fylle over 300 m² med sitt unike butikkonsept Many Colors. De håper at det også lar seg gjøre å ha et lite kafé-hjørne. (Foto: Anne j. Engedal)
Særpreg
Særpreg: Many Colors selger produkter som ikke er masseprodusert, men som baserer seg på gjenbruk av materialer. (Foto: )
Fornøyd
Fornøyd: Svendsengruppen AS og Ole Kenneth Thomassen har sammen kjøpt lokalene, og Daniel Svensen har stor tro på at ekteparet kan tilføre sentrum noe viktig. (Foto: )

+ Kari og Øystein Lindekleiv tar nå butikkonseptet sitt flere hakk videre, og kaster seg i det med hud og hår når de til høsten åpner en 300 m² stor butikk i sentrum.

  • Anne Jeppestøl Engedal
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på venneslatidende.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse