annonse

Kåret til Årets øredøl

Beskjeden og stolt: Beskjeden og stolt: Terje Grosåas føler seg beæret over utmerkelsen, men sier at det like gjerne kunne ha vært noen andre ildsjeler i klubben som kunne ha fått plaketten. (Foto: )

Med over 70 prosent av stemmene ble Terje Grosås kåret til Årets øredøl.

  • Av Anne Lise H. Valdez

– Klart det er artig å få litt anerkjennelse, sier en beskjeden Terje Grosås, som nylig ble kåret til årets øredøl. Grosås fikk utmerkelsen for sin innsats i Øvrebø Idrettslag.
– Terje Grosås er med i fotballen og det meste som skjer i Øvrebø IL. Han har vært med som trener for damelaget som kom på 2.plass i høst og er veldig engasjert, heter det i komitéens nominering.

Overlegen

Grosås vant over to andre kandidater med over 70 prosent av stemmene og fikk blomster samt et diplom og en vandre-planke med innskriften Årets Øredøl.
– Jeg jobber jo sammen med folk i idrettslaget som alle gjør en fantastisk jobb. Jeg er bare en av mange, og denne utmerkelsen kunne like gjerne har gått til noen av de andre, sier Grosås.
– Det sies at du er med på det meste som skjer i Øvrebø IL, fortell oss hva som skjer der?
Vi har fotballtilbud fra 1. klasse med dekning fram til 16 år. Dessuten har vi både herre og damelag. Det er 220 aktive fotballspillere og det utgjør godt og vel 10 prosent av innbyggerne i bygda. I tillegg kommer trenere og ledere som er engasjerte, forteller Grosås.

Fantastisk miljø

I høst fikk han, som trener for damelaget, en andre plass i 4.divisjon.
– Hva er det som har engasjert mest i denne sammenhengen i år?
– Det artigste er samholdet i lagene, for det et jo blitt et fantastisk miljø. Jeg trener en gjeng flotte damer mellom 18 og 43 år som spiller og er sammen og har det kjempegøy. Resultatet betyr jo også litt, og det å vite at en har et lag som kan prestere, mener fotballtreneren, som bruker mellom 10-15 timer på fotball i uka.
– Hva synes du om denne kåringen?
– Litt artig, at komiteen vil gjøre noe spesielt for en person som de mener har utmerket seg, sier årets øredøl.
I år var det rundt 200 stemmer i opptellingen av Årets øredøl, noe John Thomas Hageland i komitéen ser seg fornøyd med. Facebook-gruppen økte også til det dobbelte.
– Jeg tror folk synes det er litt gøy, men er usikker på om det fortsatt er mange som tror dette er bare tull. Nå blir nok sidene liggende nede en stund, men vi har helt klart tenkt å fortsette med kåringen til neste år, konstaterer John Thomas Hageland på Øvrebø.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på venneslatidende.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse