Omleggingen skjer i forbindelse med innføring av et nytt publiserings- og innloggingssystem.

Slik oppdaterer du din digitale bruker

Det nye innloggingssystemet innebærer at du som digital bruker må gjøre noen enkle grep for å kunne forsette å lese Vennesla Tidende på nett. Du må første og fremst oppdatere din digitale bruker.

Det kan du gjøre ved å trykke HER

Hva er nytt?

Det som er nytt er at alle våre abonnenter trenger en Schibsted-konto for å fortsette å lese Vennesla Tidende på nett. Det gjelder fra og med tirsdag 21. juni. Rådet er derfor at du gjør det i god tid før tirsdag.

Har du en brukerkonto på vg.no, finn.no, e24 eller fvn.no, kan du bruke den samme innloggingen på venneslatidende.no, så snart du har oppdatert brukeren din.

Hvorfor?

Grunnen til at vi oppdaterer innloggingssystemet er at Vennesla Tidende er blitt en del av Polaris Media. Avisene i konsernet skal alle over på et felles innloggingssystem.

Det betyr at det blir enklere for deg som digital bruker, og at du vil kunne bruke samme brukernavn og passord på flere aviser.

Abonnerer du for eksempel på Vennesla Tidende og på Fædrelandsvennen, ja, da kan du bruke samme innloggingen begge steder. Det vil etter hvert gjelde for alle aviser i Polaris media sør.

Dersom du trenger hjelp til innlogging, kan du kontakte vårt kundesenter:

kundeservice@venneslatidende.no eller på telefon 38 15 25 99.

Hva er nytt med nettavisen?

Et nytt publiseringssystem innebærer også noen mindre designmessige justeringer og et noe mer moderne uttrykk.

Som digital bruker vil du antakeligvis ikke merke veldig mye til omleggingen, men etter hvert vil man som leser nok oppdage at nettsiden fremstår som mer ryddig, oversiktlig og lettere å navigere på.

I tillegg vil flere nye maler innebære at vi har muligheten til å presentere stoffet litt annerledes og på en mer moderne måte enn tidligere.

Også en ny VT-app vil bli klar for nedlasting. Akkurat som tidligere, så gir den leserne våre også muligheten til å bli varslet straks en viktig nyhet er blitt publisert.