– Vi hadde mange gode søkere å velge i, og er veldig fornøyde med at Tove Mette sa ja, sier organisasjonssjef i Vennesla kommune, Heidi Engestøl.

Tove Mette Gulbrandsen har en mastergrad i ledelse fra Handelshøyskolen BI og arbeider i dag i Kristiansand kommune. Der er hun avdelingsleder for fagutvikling og administrasjon for barnevernstjenesten for Kristiansandsregionen

– Viktig enhet

I Vennesla skal hun lede en enhet som innbyggerne ikke merker så mye til, men som er desto viktigere for driften.

Administrative fellestjenester har ansvar for lønnskjøring, foretar svært mange av kommunens ansettelser, jobber med rekruttering og internopplæring, drifter arkiv og fellestjenester og jobber med arbeidsgiverpolitikk, oppfølging av sykefravær, håndtering av personalsaker, samarbeid med tillitsvalgte, jobber med HMS, arbeidsmiljø og mye mer.

– Det blir spennende å kunne bidra til drift og videreutvikling av denne viktige enheten i kommunen, og den passer veldig bra til mine kompetanseområder, sier Tove Mette Gulbrandsen.

Roser Vennesla

Den nye enhetslederen roser sin nye arbeidsgiver.

– Jeg har hørt mye bra om Vennesla kommune som veldrevet og offensiv. Jeg har venner som jobber her og skryter. Og så har jeg ei datter som bor i Vennesla, forteller hun.

Gulbrandsen starter i jobben 20. juni. Hun overtar etter Geir Knutsen som er blitt HR-leder i Bygland kommune.