– Søndag formiddag fikk vi klage på bruk av motorsag og støy i området Lundevegen. Det viste seg at det var Bane NOR som drev vedlikehold langs jernbanelinja. Vi fikk to klager på akkurat det forholdet, sier etterforskningsleder Bjarne Røyland ved Vennesla og Iveland politistasjon.

Men politiet har hatt nok av andre ting å henge fingrene igjennom helga.

Som Vennesla Tidende tidligere har skrevet skal ungdommer ha brutt seg inn i og hatt fest i et forlatt hus, og en kvinne skal ha kjørt videre etter å ha kollidert i siden på en annen bil.

I tillegg har politiet fått mange meldinger om bråk og støy.

Fredag kveld kom det klage på mopeder i Lundevegen som kjørte på bakhjulet og uten refleks og skilt. Det kom også klage på musikk fra biler ved 7-Eleven nærmere midnatt. Politiet ga sjåførene pålegg om å dempe musikken, og dette ble fulgt, forteller Røyland.

Lørdag ble en person anmeldt for brudd på kontaktforbud etter å ha tatt seg inn i en dagligvarebutikk på Kvarstein der han har forbud mot å være. Seinere på kvelden lørdag ble en dame kjørt inn til arresten fordi hun var så full at hun ikke klarte å ta vare på seg selv.

Natt til søndag fikk politiet melding om flere fulle mindreårige i Vennesla, og en klage på en fest i Graslia, uten at de hadde kapasitet til å rykke ut.

Rundt midnatt natt til søndag kom det også en klage på høy musikk og brøling på Kvarstein. Politiet kom til stedet og ga beskjed om at musikken måtte dempes, og der var rolig etter dette.

Søndag fikk politiet melding om en bilalarm i området Sentrumsvegen.

– Men det er usikkert hvor det var, og det kom ingen flere meldinger på det, så politiet var ikke på stedet, sier Bjarte Røyland.