– Vi må utvikle oss. Etter hvert vil flere og flere kunder etterspørre om vi opererer bærekraftig, og vi ønsker selv å ta miljøansvar. Derfor satte vi i gang med dette arbeidet, sa daglig leder, Børge Ruenes, da han møtte ordføreren for å få det fysiske beviset.

Reklamehuset fokuserer på å tilby miljøvennlige alternativer. Kunden kan for eksempel ønske å kjøpe reklamepenner, men da skal det også informeres om og tilbys penner i resirkulert plast.

Han forklarer videre at bedriften er svært nøye med å gjenbruke emballasje og redusere søppelmengde.

Reklamehuset driver innen foliering, skilt og reklame. Ellers handler mye om å trykke folie til firmabiler med reklame. Reklamehuset har også eget utstyr for å trykke brosjyrer, hefter og storformat, i tillegg til å lage logo og trykke arbeidstøy til håndverkerbedriftene.

Starta på loftet hos pappa

Børge Ruenes begynte Reklamehuset på loftet hjemme hos sin far for snart 25 år siden. Det var egentlig faren som startet opp. Han tok bilder, og etter hvert spurte Øvrebø Kjøkkenprodukter om ikke han kunne levere hele kjøkkenkatalogen.

Så var bedriften i gang.

I 2006 overtok Børge og broren Gaute selskapet som den gang het Prikken, og i dag holder Reklamehuset til på Vikeland. Omsetningen har økt jevnt og trutt hvert år og nå har bedriften sju ansatt fordelt på nesten seks årsverk.

– Reklamehuset er første virksomhet i Vennesla innen denne bransjen som blir Miljøfyrtårn. Venneslas næringsliv vil videre, følger med i tiden, utvikler seg og tar stadig nye posisjoner, sier ordfører Nils Olav Larsen.