annonse

Fortviler over trafikkaos: – Det er jo ingen som hører på oss

Farlig
Farlig: Det er ikke enkelt for utrykningskjøretøy å komme til i Askedalen når det er trafikkork hver eneste kveld. (Foto: )
Roper i skogen
Roper i skogen: Steinar Eriksen bruker av og til ett kvarter på å presse seg gjennom køen av biler for å få kjørt inn i sin egen gårdsplass i Askedalen. Han har mast på kommunen i over 20 år om trafikkaoset. (Foto: anne jeppestøl Engedal)
Farlig
Farlig: Det er ikke enkelt for utrykningskjøretøy å komme til i Askedalen når det er trafikkork hver eneste kveld. (Foto: )
En vanlig ukedag
En vanlig ukedag: Slik ser det ut en vanlig ettermiddag i Askedalen. Til høyre i bildet ligger innkjørslene til boligene. (Foto: Steinar Eriksen)
Skjønner frustrasjonen
Skjønner frustrasjonen: Plansjef Ola Skei Bekken sier han har forståelse for frustrasjonen, og uttaler at det skal lages reguleringsplan. (Foto: )

+ Steinar Eriksen er drittlei av å irritere seg over trafikkaoset i Askedalsvegen. Han må vente i inntil ett kvarter på å få svingt inn i gårdsplassen.

  • Anne Jeppestøl Engedal
Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på venneslatidende.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse