– Vi er svært begeistret for denne sammenslåingen, da den kombinerer AH-Techs ressurser og bredde med Roland Consulting sin spesialkompetanse, sier Torleif Aanundsen, daglig leder i AH-Tech AS.

– Dette oppkjøpet markerer begynnelsen på en spennende reise hvor vi sammen vil kunne tilby enda mer helhetlige og innovative løsninger til våre kunder, legger han til.

– Utvide tjenestetilbudet

Konsulentselskapet Roland Consulting er en anerkjent aktør innen maskinsikkerhet, direktiver og regelverk både på land og maritimt.

I en pressemelding står det at den strategiske sammenslåingen vil bidra til å styrke begge selskapenes posisjon på markedet og skape nye muligheter for vekst og innovasjon.

Bakgrunnen for sammenslåingen er AH-Tech og Roland Consulting sitt mål om å utvide tjenestetilbudet og styrke kompetansebasen, for å bedre imøtekomme kundenes behov i et stadig skiftende teknologisk landskap.

Torleif Aanundsen sier at sammenslåingen vil skape nye muligheter for vekst og innovasjon. Foto: AH-Tech AS

Hovedkontor i Kristiansand

Bjarne Roland, grunnleggeren av Roland Consulting AS, vil spille en viktig rolle i den videre utviklingen av både AH-Tech og Roland Consulting, står det i pressemeldingen.

– Han vil fortsette å lede strategiske initiativer og bringe med seg sin ekspertise for å sikre en sømløs integrasjon av de to selskapene. Bjarne Roland uttrykker entusiasme for denne nye fasen av samarbeidet og ser fram til å fortsette å levere kvalitetsløsninger til kunder, står videre.

Det sammenslåtte selskapet vil etter hvert operere under navnet AH-Tech AS og vil ha hovedkontor i Kristiansand.