Egil Larsen

Styret i Hunsfos Skateklubb

Det har kommet en del spørsmål fra ventende ungdom den siste tiden om det egentlig blir noen skatehall, eller hva er det egentlig som foregår!

Da vil jeg bare begynne med å berolige dere alle DET BLIR skatehall i nær fremtid, det kan vi love.

Årsaken til at det ble litt utsatt av politikerne i sist møte var egentlig bare for å se om vi kunne gjøre en god løsning enda bedre.

Vi kommer til å få en skatehall i Næringsparken på Hunsfos, trolig på 5–600 kvadrat, det som er usikkert er hvor mange år vi skal være der.

Enten blir vi der i 4–6 år, eller så er det 15 +5+5 år det er snakk om, så dette blir bra.

Årsaken til utsettelsen er at våre kloke politikere vil se om det er mulig å få nye skatehall i forbindelse med at det skal bygges nye haller ved svømmehall / Ungdom skole.

Og det som er tanken er at ved å løse et parkeringsproblem, kan en også få både parkeringsplasser i kjeller og lokaler for skating og lokaler til skytterlag/klubb.

Og som kjent så er jo også Moonlight etablert i samme område og det ville være fint for skateklubben om en også kunne få hjelp i hallen av folk fra det miljøet + at det vil være fint å samle ungdommer til felles glede på en sentral plass i hele Vennesla.

Kan ellers bare informere om at det jobbes godt i kulissene i klubben, så snart er mye på plass med hjemmeside, medlemsregister mm, så dere som venter vil snart bli kontaktet av oss.

For styret i Hunsfos Skateklubb

Egil Larsen