Bjørnar Aabel

Vennesla

I dag er bensin og dieselprisene igjen på topp. Faktisk kosta bensinen noen steder i landet over 24 kroner literen. 24 kroner literen! Med en regjering hvor Arbeiderpartiet og Senterpartiet er med i! Dette er partier som har fortalt det norske folk i årevis at under Erna Solberg så økte forskjellene mellom de som hadde minst, og de som har mest. Men det er jo akkurat det som skjer nå!

Det er jo ikke de som er rike og har mye ressurser som blir rammet av dyrere bensin og dieselpriser, det er jo de som allerede har minst til å begynne med! Også for å gjøre livet til de som har minst bare enda litt mer dritt så skal vi i Sør-Norge i tillegg ha tidenes dyreste strøm! Prisene på forbruksvarer har økt noe helt forferdelig under denne regjeringa. Og selv stemte jeg for en senterparti-regjering, selv er jeg medlem i Senterpartiet og selv sitter jeg som vara i styret i Vennesla senterparti, og selv blir jeg rammet av dyr bensin, dyr diesel og dyr strøm! Jeg stemte ikke for dyr strøm og økte forbruksvarer! Jeg stemte for en regjering hvor vi skal bruke hele landet! En regjering hvor vanlige folk skulle bli hørt!

I Senterpartiet sier vi at vi skal bruke hele landet. Men hvordan skal vi få kunne brukt hele landet, når det koster så mye at vanlige folk ikke har råd til å bruke bilen? Hvis vi skal bruke hele landet så er vanlige folk avhengig av bilen da det er store avstander mellom folk. Bilen gjør at avstander mellom oss blir mindre, men med 24 kroner for bensinen så blir bare avstandene mellom oss større fordi vi har ikke råd til å møtes. I Senterpartiet sier vi ofte at det skal være lys i hvert grendehus, men med enn strømpris på 9 kroner kilowatt i timen i Sør-Norge så vil det ikke lys som er skrudd på i hvert grendehus, og ikke har folk råd til å kjøre rundt og sjekke heller.

Forskjellene mellom rik og fattig økte kanskje under Erna Solberg, men under Jonas Gahr Støre så blir avstanden mellom vanlige folk større.

Bjørnar Aabel

Vennesla