Har aldri hevdet noe annet i verken samtaler, dialog eller leserinnlegg.

Alle mennesker er like mye verd: Etnisitet, rase, legning eller funksjonsnedsettelse.

Å blande kortene så totalt er å bevisst prøve å feiltolke sannheten. Å kneble min ytringsfrihet. At voksne mennesker kan velge sin egen levemåte eller sitt eget kjønn, det er de frie til. Men å blande barn inn i dette følelseskaoset er faktisk OVERGREP. Å bevisst fange barns oppmerksomhet som uønsket må være offer til voksnes egoistiske drømmer og illusjoner, det må stoppes.

Å hevde at alle tusener og barnepsykologer / fagfolk som er sterkt bekymret for en indoktrinering av barn og unges påvirkning til denne "flytende kjønns ideologien er ansvarlige for unges selvmord? Det er å selv fraskrive seg konsekvensene når unge er blitt lurt av en ideologi som anbefaler å skjære av kroppsdeler. Vi som står opp for å redde barn og unge til ikkje å bli fanget i desse usikre vonde klør, blir beskyldt til å bidra til selvmord som en utvei. Det har stått frem unge mennesker i norske aviser som advarer, er skamfull etter kjønnskorrigering.

Må bruke medisiner resten av livet, og er blitt pasienter.

Min påstand er: Alle som støtter en så radikal kjønnsideologi, en biologi revolusjon uten konsekvensutredning, har ikkje forstått Org. Fri sin agenda.

Les alt du kan komme over i nye læreplaner om denne alvorlige påverknad som spres utover våre håpe fulle.

Har du forstått alvoret av denne indoktrinering av barn, vil du aldri godta det.

Dei læreplaner du henviste til Simon er topp. Det er ikkje det som blir presentert av rosakompetanse og flytende kjønn, føl hvem du er, bli den du vil, gjør hva du vil.

Les dykken opp.

Mange har våknet nå, og er skremt og seier dei stemmer på Konservativt.

Vi treng din stemme for å fjerne dette fra lærebøkene i Vennesla.