Leste i VT at de eldre vil endelig få et areal der de kan ha diverse aktiviteter og treffes. Må si at jeg synes det var utrolig bra, men litt trist at det blir på området bak Herredshuset og hovedveien.

Har en tanke og vet det kommer til å koste kommunen mye, men tror at bygda vil ha glede av det nå og i fremtiden. Hvis kommunen kjøpte «Bankbygget» og fikk gjort hele området til en felles grønn park, der alle aldersgrupper kan treffes og kose seg sammen. Det kunne vært lagt opp til aktiviteter for både eldre og barn. Et stort parkområde, der det ble en samlingsplass.

Når en ser på f.eks. Sandefjord, så er jo den byen opptatt av å beholde sin store grønne park for folket og den blir mye brukt.

Kristiansand har jo også parken/torvet med parkeringsplass under. Dette kunne jo vært en idé også for Vennesla.

Herredshuset bør renoveres/fornyes leser jeg, men da håper jeg kommunen er obs på at ikke flere beboere «mister» utsikt og bare ser i en ny høy blokk el. bolig.

Nå er tiden inne for å «stoppe» opp litt og prøve å få tilbake det fine som har vært i sentrum.

Har hørt mange ganger « at Vennesla er jo blitt en betong bygd» og det synes jeg er trist å høre.

Får håpe kommunen tenker seg godt om nå, bremser med bygging og prioriterer at bygda får et fint stort parkområde i sentrum, der alle kan møtes og kose seg.

Janne Frigstad