Vindbjart tok ledelsen da Maren Quarstein scoret etter 26 minutters spill, og Julie Ruenes doblet ledelsen for da hun satte inn 2-0 ni minutter senere.

Det ble ikke scoret flere mål før pause. Lagene gikk av banen på stillingen 0-2.

Målshow etter pause

Noen minutter ut i andre omgang økte avstanden mellom lagene da Tina Mangseth satte inn 3-0, og åtte minutter etter pause økte avstanden mellom lagene da Ruenes satte inn 4-0 for Vindbjart.

Quarstein scoret sitt andre mål da hun gjorde 5-0 like etterpå, og etter 56 minutter økte Vindbjart ved Thea Ingebretsen. Det ble siste gang målvakten måtte hente ballen ut av nettet. Sluttresultatet ble 0-6.

Topper tabellen

Kristiansandkameratene har tapt to strake kamper.

Etter søndagens kamp ligger Kristiansandkameratene på sjuendeplass på tabellen med null poeng, mens Vindbjart er på førsteplass med fire poeng.

I neste runde skal Vindbjart måle krefter med Øyestad 2 11. mai. Kristiansandkameratene møter Gimletroll 2 13. mai.