33 nye leiligheter: På denne tomten, i hjørnet av Vennesla sentrum, skal det bygges 33 helt nye og solrike leiligheter. Foto: Folk

Solrikt, sentralt og sjarmerende!

– Helt strålende! Kommentaren kommer impulsivt fra megler Ole Magne Eliassen fra Stray Eiendomsmegling. Han står foran tomta sammen med Arne Hodnemyr fra Coop Sørvest.

«Jeg tror kanskje det er det begrepet som best oppsummerer hele prosjektet Solbakken som blir lansert denne høsten. Strålende beliggenhet med strålende sol- og lysforhold», kommer det kjapt med glimt i øyet

Det er BRG Entreprenør, Coop Sørvest og Per Nystøl som sammen står bak det nye prosjektet. 33 leiligheter i størrelser fra 52 til 133 m² vil kunne være akkurat det mange Venndøler har ventet på.

«Det skal være sikkert og visst! Selv før vi har lansert prosjektet, har mange vært innom kontoret mitt og vært nysgjerrige – og jeg kan love at dette prosjektet skal leve opp til navnet sitt – Solbakken. For navnet ble nærmest gitt på forhånd. Bygget blir sørvestvendt som er den ideelle plasseringen i forhold til sol- og lysforhold. Gjennomgående leiligheter og romslige balkonger gjør at man kan utnytte lyse dager maksimalt. Prosjektet er i tillegg oppkalt etter huset som står midt på tomta – og forteller det meste. I tillegg må sies at vi har jobbet lenge med arkitekten her for å skape så mange ulike leiligheter som mulig med gjennomtenkte planløsninger – at det her skal være noe for enhver smak og behov.

Selv skyggene har vi greid å utnytte. På baksiden av bygget blir det et stort og koselig fellesområde hvor man kan søke litt lune timer på dagtid, eller få med seg ettermiddagssol og solnedgangen på kvelden. Vi tror dette vil være hjertet av Solbakken, hvor gode naboer møtes for hygge og fellesskap».

Det enkle, gode livet.

«Samtidig vet vi at døgnet har mange timer hvor vi ikke bare nyter sola», nærmest råber Arne Hodnemyr. «Vi har i mange år åpnet butikker over hele Sørlandet, og vi vet hvor positivt det er for folk å ha kort vei til sin lokale kjøpmann. Butikken i første etasje blir en Extra-butikk med et utvalgt som dekker alt du trenger i det daglige – til priser knapt noen kan slå. Det har vært en suksessformel vi kjenner godt – og leverer på»

«Og for alt det andre du trenger – snakker vi kun om minutters gange i nabolaget. Solbakken blir liggende i hjørnet av Vennesla sentrum som vi er så glade i – så vi tar ikke for hardt i når vi sier dette vil bli det gode og bekymringsfrie livet mange ønsker seg. Romslig parkeringskjeller, boder og et dagligliv uten vedlikehold eller snøskuffing er et liv flere og flere ønsker seg. Og for alle de venter på det beste, kan bare ta turen innom kontoret mitt nå», avslutter Ole Magne fra Stray Eiendomsmegling.

Les mer om prosjektet på solbakkenbolig.no.

Helt strålende: Arne Hodnemyr fra Coop Sørvest og Ole Magne fra Stray Eiendomsmegling gleder seg stort til lansering av Solbakken denne høsten. Foto: Folk