Annonsørinnhold

Kler opp damer fra topp til tå

Kler opp damer fra topp til tå

Med stor suksess er Eidet Sko blitt så mye mer enn kun sko.

Skoutvalget i den tradisjonsrike forretningen er ikke blitt mindre, men innehaver og daglig leder Turid Frigstad ønsker å ha flere bein å stå på. Etter at de flyttet inn i nye lokaler i Wiig-gården i Sentrumsvegen, har de kunnet satse nytt og mye bredere enn tidligere. Nå har de ikke utelukkende skotøy i butikken. Rad på rad med blomster- og fargerikt tøy møter kunden innenfor døra til de fire ansatte.

– Selv om sko alltid har vært og vil være hovedsatsingsområdet, så er det utrolig utfordrende og spennende med noe nytt. Vi synes det er veldig artig å kunne kle opp damer fra Vennesla fra topp til tå, fastslår Turid Frigstad (47).

Bluser, bukser, skjørt, smykker, vesker, ja, nærmest alt en kvinne kan begjære, har Turid tilgjengelig.

– Det er jo viktig å poengtere at vi også har en solid avdeling med herre- og barnesko, understreker den driftige butikkeieren.

 - Satser på tøy Selv sko alltid vil være hovedstatsingen, er tøy og tilbehør blitt et stadig viktigere, ekstra bein å stå på.

Satser på tøy: Selv sko alltid vil være hovedstatsingen, er tøy og tilbehør blitt et stadig viktigere, ekstra bein å stå på.

Må ha nye utfordringer

Hun har jobbet i den tradisjonsrike forretningen i nokså nøyaktig 30 år. Nå er hun tredje generasjon som driver butikken. Den er en av de eldste forretningene i Vennesla.

Det krever sin kvinne å drive med salg over disk. Det er tøff konkurranse og mye å holde styr på, men det er også det som motiverer.

– Jeg er den typen som må ha noen utfordringer for å kunne trives. Først flyttet vi inn i nye lokaler. Dernest begynte vi forsiktig med noe tøy. Så fant vi ut at det var utrolig gøy å kunne utvide butikken med flere varekategorier. Det krever jo litt mer av oss, men det er sabla moro, fastslår Turid og får samtykkende nikk fra kollega Lis Engesland.

 - Behagelige sko Sneakers, eller litt finere joggesko er blitt svært populært fra alt til kjoler og dress.

Behagelige sko: Sneakers, eller litt finere joggesko er blitt svært populært fra alt til kjoler og dress.

God respons

Responsen har ikke uteblitt. – Vi får veldig mange positive tilbakemeldinger, og vi har fått enda flere koselige og trofaste kunder. Det går den rette veien og vi kan ikke se noe annet enn lyst på å drive butikk i Vennesla. Det er rett og slett kjempemoro, konstaterer Turid med et stort smil.

 

Innholdet i denne artikkelen er ikke lagd av Vennesla Tidendes redaksjon, men av Vennesla Tidendes annonseavdeling.

Vennesla Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på venneslatidende.no er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post: annonser@venneslatidende.no