Annonsørinnhold

– Blir som å flytte hjem igjen

Annonse:

– Blir som å flytte hjem igjen

Randi og Helge Heiseldal har mange gode grunner til å glede seg ekstra til høsten 2020.

Da flytter de nemlig inn en av de flotteste leilighetene i Husmorgaarden i sentrum. Her skal de endelig få lov til å nyte den 120 kvadratmeter store leiligheten i toppetasjen.

– Ja, det blir jo som å flytte hjem igjen. På byggeplassen her sto jo eneboligen vår. Her har jeg bodd hele livet. Så det blir som å komme hjem igjen, fastslår Helge Heiseldal, og får et samtykkende nikk fra kona. 

Frustrasjon ble til glede

Også megleren for prosjektet, Ole Magne Eliassen i Stray & CO Eiendomsmegling, er spesielt glad på familien Heisedals vegne

– Det er godt at det til slutt ordnet seg greit for Randi og Helge. De fleste har jo fått med seg historien bak, forteller Eliassen.

Familien Heiseldal eide tidligere eneboligeiendommen akkurat der byggearbeidene nå er i full gang. Siden 2004 levde de i uvisshet og frustrasjon for hva som skulle skje i nordre del av sentrum.

– Historien endte heldigvis godt og nå får de en leilighet midt i sentrum, men likevel litt skjermet og tilbaketrukket, trekker Eliassen frem som noen av kvalitetene ved Husmorgaarden.

Husmorgaarden - Nybygget Husmorgaarden ferdigstilles høsten 2020. Randi og Helge flytter inn i toppleiligheten helt til høyre ut mot Sentrumsvegen.

Nybygget: Husmorgaarden ferdigstilles høsten 2020. Randi og Helge flytter inn i toppleiligheten helt til høyre ut mot Sentrumsvegen.Foto: Husmorgaarden

Halvparten solgt

Rundt halvparten leilighetene er allerede solgt. Det samme gjelder næringsarealet som skal huse en ny Rema-butikk.

Ikke bare kan Randi og Helge gå på tøfler for å handle melk og brød, men de vil også kunne få mulighet for å leie lokaler i samme bygg.

– Husmorhuset er jo nå revet, og derfor lages det plass til nye lokaler på gateplan i nybygget. Det vil bety at også beboere i Husmogaarden vil kunne leie selskapslokaler om de ønsker det. I tillegg blir det et flott, skjermet fellesareal som er utformet som et atrium, forteller Eliassen entusiastisk.

Fra 2,5 til 7 millioner

Det er Aamodt Hus, Mur i Sør og Mal i Sør som samarbeider om å ferdigstille prosjektet ut høsten 2020.

Prisene ligger i spennet fra rundt 2,5 millioner til i underkant av sju millioner kroner. Størrelsene er fra 62 kvadratmeter til rundt 145. Megleren opplyser at den største allerede er solgt.

Akkurat nå bor Randi og Helge i en leilighet i Rundåslia. og det er spesielt en ting de gleder seg til.

– Det er jo utrolig deilig å kunne rusle bort til Fru Moseid og ta seg en kopp kaffe og treffe litt folk igjen. Vi savner jo å bo i sentrum, sier ekteparet som allerede har begynt å telle ned dagene til innflytting.

For mer info sjekk: www.husmorgaarden.no

Husmorgaarden - På Stamkafeen Det er mye å prate om på Fru Moseid. Megler Ole Magne Eliassen avklarer noen detaljer omkring Husmorgaarden.

På Stamkafeen: Det er mye å prate om på Fru Moseid. Megler Ole Magne Eliassen avklarer noen detaljer omkring Husmorgaarden.Foto: Husmorgaarden

Innholdet i denne artikkelen er produsert av Vennesla Tidendes anonseavdeling på oppdrag fra Stray & Co Eiendomsmegling.

Vennesla Tidende er opptatt av et tydelig skille mellom redaksjonelt og kommersielt innhold. Om du opplever at denne eller andre annonser på venneslatidende.no er utydelig merket, gi oss gjerne beskjed på e-post: annonser@venneslatidende.no