annonse

Venndøl fikk sin 17. dom

GJENGANGER
GJENGANGER: GJENGANGER: En mann fra Vennesla har fått sin 14 dom for vinningskriminalitet. (Foto: )

En 37 år gammel mann fra Vennesla er dømt til fengsel i ett år og to måneder for grovt tyveri, heleri og besittelse av narkotika.

  • Bjarte Bjellås

Venndølen var straffedømt hele 16 ganger tidligere, i all hovedsak for vinningskriminalitet. Etter at han kom ut fra endt soning i mai i år fikk 37-åringen jobb i et transportselskap. Jobben gikk ut på å hente varer på Tollpost Globes sentral i Kristiansand, for så å kjøre dem ut til kunder i blant annet Sørlandsparken.

Men ikke alle varene kom frem til bedriftene, og det førte til at politiet fikk inn flere anmeldelser. Det tok ikke lang tid før venndølen ble pekt ut som en mulig gjerningsmann, og i avhør ga ha en delvis erkjennelse.

37-åringen erkjente også heleri etter å ha kjørt rundt på en stjålet motorsykkel. Da mannen ble pågrepet var han også i besittelse av små mengder narkotika.
Kristiansand tingrett mente at det måtte reageres strengt i denne saken. 37-åringen ble derfor dømt til ett år og to måneder i fengsel. To av månedene blir gjort betinget. Til fradrag kommer 74 dager for utholdt varetekt. Mannen må også tåle 20.200 kroner i inndragning til statskassen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på venneslatidende.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

Hei, 

×

Du leser første premium-sak

Du har nå lest 2 saker

×

Ha en fin dag!

Du har nå lest 3 saker

×

Tekst kommer her.

Du har nå lest 4 saker

×

Du har nå 1 plussak igjen. Men du kan nå også få ubegrenset tilgang i én måned for kun 1 krone