annonse

Trolig gjenåpning av Løa til sankthans

: (Foto: )

Vibeke Krange El Ainie og datteren Hege Krange Borgland er de heteste kandidatene til å drive Løa ved Vigeland Hovedgård videre.

  • Christopher Johansen

– Jeg kan bekrefte at vi hadde et styremøte tirsdag denne uken og at vi har vært i kontakt med aktuelle drivere, men meg bekjent er det ikke blitt underskrevet noen kontrakt, sier Thor Nordvoll (Ap) kommunens representant i styret for Stiftelsen Vigeland Hovedgård.
VT har ikke lykkes i å få tak i stedets eier, representert ved Magne Nordvik som er administrerende direktør ved Vigeland Metal.
Ifølge Radio Loland planlegger de antatt hesteste kandidatene som drivere, Vibeke Krange El Ainie og datteren Hege Krange Borgland, å døpe om Restaurant Løa til Restaurant Idyllen. Ifølge lokalradioen blir det på gjenåpning til sankthans.
Vi har vært i kontakt med de to damene som er aktuelle som drivere, men de ønsker ikke å uttale seg til VT før alle formaliteter er på plass.
– Det er vi blitt enige om med stiftelsen, sier Vibeke Krange El Ainie til VT.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på venneslatidende.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

Hei, 

×

Du leser første premium-sak

Du har nå lest 2 saker

×

Ha en fin dag!

Du har nå lest 3 saker

×

Tekst kommer her.

Du har nå lest 4 saker

×

Du har nå 1 plussak igjen. Men du kan nå også få ubegrenset tilgang i én måned for kun 1 krone