annonse

Scan Trade vil skape livsglede

GIR BORT EN DRØMMEDAG
GIR BORT EN DRØMMEDAG: GIR BORT EN DRØMMEDAG: Scantrade gir alle sine 60 ansatte fri en hel dag for å skape en drømmedag for bygdas eldre garde. – Vi kommer til å stenge Scantrade helt for en dag, og vil dedikere alle de ansatte til å være med på en dag for de eldre i Vennesla, sier Nordahl. (Foto: Arkivfoto) (Foto: Arkivfoto)

Scan Trade gir sine 60 ansatte fri en hel dag for å skape en egen drømmedag for de eldre i bygda.

  • Bjarte Bjellås

– Vi kommer til å stenge Scan Trade helt for en dag, og vil dedikere alle de ansatte til å være med på en dag for de eldre i Vennesla, sier Geir Nordahl i Scan Trade til VT.
Sammen med Livsglede for eldre og Aktivitetsdagen i Vindbjart, med Ole Wilhelmsen i spissen, skal de 60 ansatte på Scan Trade skape en aktivitetsdag for bygdas pensjonister på Moseidmoen onsdag 13. juni. Her skal det blant annet arrangeres erteposekasting, hesteskokasting, rullatorløp, pilkasting og mye mer.
– Det blir VM for de eldre. Et Venneslamesterskap, humrer Nordahl.
I tillegg til masse aktiviteter vil det bli god mat og drikke for seniorene. Det skal rett og slett være deres dag. En drømmedag.
– De trenger ikke å være med på noen av aktivitetene hvis de ikke ønsker det. Dette er deres dag, og alt vil bli tilrettelagt for dem, forklarer Nordahl.

Bidrar i Vennesla

Ideen til en drømmedag for de eldre dukket opp rundt lunsjbordet til Scan Trade. Bedriften har i mange år støttet idretten i bygda, men i år ønsket de å gjøre noe ekstra for en litt annen målgruppe.
– Vi ønsker å bidra til lokalsamfunnet. Det er gøy å gi noe tilbake. Vi har jo vært i Vennesla siden 1993, og nå mente vi det var på tide å gjøre noe for de eldre i bygda. Da vi tok kontakt med Livsglede for eldre så syntes de det var en knall ide, forteller Nordahl.

Håper andre følger etter

Da Livsglede for eldre fikk en telefon fra Scan Trade om at de ønsket å skape en drømmedag for de eldre, gikk stemningen i taket hos organisasjonen.
– Det er helt fantastisk. Det var noe vi takket ja til med en gang de fortalte det, forteller Marita Mjåland i Livsglede for eldre i Vennesla.
Hun forteller at aktivitetsdagen er åpen for alle som ønsker å være med, og tror mange av bygdas eldre vil sette pris på å få sitt eget arrangement.
– Det tror jeg de synes er kjempegøy. Jeg tror mange gleder seg, og at de setter pris på at det skjer noe for dem også. Så får vi håpe på fint vær og at mange stiller opp, sier Mjåland.
Nå håper organisasjonen at stuntet fra Scan Trade vil trigge flere bedrifter til å følge etter.
– Det hadde vært kjempebra hvis andre ble motiverte av det.

Transportgruppe

I tillegg til å stå for maten og underholdningen skal de ansatte på Scan Trade også sørge for å få de eldre trygt frem og tilbake til Moseidmoen.
– Mange av dem blir sittende hjemme i huset og hjem. Derfor skal vi ha en transportgruppe som kan kjøre og hente folk, slik at alle som vil kan få lov til å være med, sier Nordahl.
Responsen fra de ansatte har vært overveldende etter at det ble klart at de skulle være med og skape en drømmedag for bygdas eldre garde.
– Vi håper jo at de ansatte også kan få noe ut av dette. Det blir jo en annerledes dag for dem også. Alle er informerte om hva vi skal gjøre, og ingen har sagt nei til å være med, så dette tror vi blir bra.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på venneslatidende.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

Hei, 

×

Du leser første premium-sak

Du har nå lest 2 saker

×

Ha en fin dag!

Du har nå lest 3 saker

×

Tekst kommer her.

Du har nå lest 4 saker

×

Du har nå 1 plussak igjen. Men du kan nå også få ubegrenset tilgang i én måned for kun 1 krone