annonse

Gigantavtale for Scan Trade

: (Foto: )

Den nye avtalen Scan trade har inngått med Håndballforbundet (NHF) har totalt en verdiramme på 40 millioner kroner og løper til 30. juni 2015.

Det melder NHF på sine hjemmesider. Håndballjentene og Håndballgutta vil spille EM på hjemmebane i desember og VM i Sverige i januar i sine nye Umbro-landslagsdrakter. Scan Trade AS har vært hovedsamarbeidspartner av utstyr til de norske landslagene de siste fem årene.

Avtalen gjenspeiler Norges Håndballforbunds høye ambisjoner og økte satsing for å levere topp sportslige resultater også de neste 5 sesongene.

Generalsekretær i NHF, Per Otto Furuseth, er opptatt av langsiktige avtaler som omfatter både topp- og breddeidretten i norsk håndball.
- Vi er svært fornøyde med å kunne fornye denne avtalen. Scan Trade AS har vært en av våre viktigste samarbeidspartnere siden 1.1. 2006. De har vist at de forstår håndball og behovene i vår idrett og vi ser frem til å videreutvikle det gode samarbeidet, sier han handball.no.

Scan Trade er Norges største leverandør av utstyr til norsk idrett og er spesialist innenfor klubb- og breddeidrett. Over 762 klubber og idrettslag spiller i dag i Umbro-tøy.
Hovedkontoret for selskapet ligger i Vennesla utenfor Kristiansand, og bedriften har 80 ansatte og en omsetning på 283 millioner kroner i 2009.

Administrerende direktør i selskapet, Geir Tønnesland, er meget glad for at Norges mest suksessrike lagidrett fortsetter med Umbro som samarbeidspartner.
- Vi er svært tilfredse med at vi fortsatt er på lag med Norges Håndballforbund. De siste fem årene har vi vært med på fem mesterskapsmedaljer for Håndballjentene, og vi har sett Håndballgutta løfte seg til et nytt nivå i Umbro landslagsdrakter. I tillegg ser vi at stadig flere håndballklubber velger Umbro som leverandør, sier han.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på venneslatidende.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

Hei, 

×

Du leser første premium-sak

Du har nå lest 2 saker

×

Ha en fin dag!

Du har nå lest 3 saker

×

Tekst kommer her.

Du har nå lest 4 saker

×

Du har nå 1 plussak igjen. Men du kan nå også få ubegrenset tilgang i én måned for kun 1 krone