annonse

Kokkelerer for eldre

MAt for eldre: MAt for eldre: I mars kommer kjendiskokk Trond Moi. Han er tre ganger Norgesmester i kokkekunst samt restauranteier og kokebokforfatter. Han vil fortelle og kokkelere litt underveis på sin vandring mellom kommunens tre eldreinstitusjoner (Foto: )

Vårens kulturtilbud for eldre spenner fra revygruppen Complex til superkokken Trond Moi.

– Vi synes vi har fått til mye spennende for de eldre, sammen med Frivillighetssentralen og Livsglede for Eldre, sier kulturkonsulent Tove Linda Høgstøl som presenterer vårens program for Den kulturelle Spaserstokk i Vennesla.
Både lokale og mer norgeskjente navn er å finne på vårens kommunale kulturprogram for eldre.
Først ut er sangeren Jens Olai Justvik som skal synge seg nedover dalen den 26.januar Først opptrer han på Hægelandsheimen, så på Venneslaheimen og avslutter på Venneslastua.
I mars kommer kjendiskokk Trond Moi. Han er tre ganger Norgesmester i kokkekunst samt restauranteier og kokebokforfatter. Han vil fortelle og kokkelere litt underveis på sin vandring mellom kommunens tre eldreinstitusjoner. Man skal ikke se bort fra at det blir smaksprøver fra superkokken for de som møter fram.
Revygruppen Complex har gjort suksess i landsdelen med sine sketsjer og parodier. I april kommer de til Venneslas tre eldreinstitusjoner for å spre humor og latter i første rekke med Høvågdamene.
Det flotte programmet for Den kulturelle spaserstokk legger også opp til ”Syng med oss” i regi av Eldrerådet, tur med Setesdalsbanen sammen med Livsglede for eldre samt ulike konserter i lokal regi.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på venneslatidende.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

Hei, 

×

Du leser første premium-sak

Du har nå lest 2 saker

×

Ha en fin dag!

Du har nå lest 3 saker

×

Tekst kommer her.

Du har nå lest 4 saker

×

Du har nå 1 plussak igjen. Men du kan nå også få ubegrenset tilgang i én måned for kun 1 krone