annonse

Åpner fotostudio på Kvarstein

Cecilie Kaaløy: Hilde Moen Casey er klar til å slippe inn venndøler inn i sitt nye fotostudio på Kvarstein. (Foto: )

Hilde Moen har siden hun var barn interessert seg for fotografi. Nå starter hun eget fotostudio på Kvarstein.

  • Cecilie Kaaløy

– Før jeg rundet året, tok mamma et bilde av meg, der jeg satt på gulvet med et kamera i hånden. Hun skrev under fotografiet i albumet; ”Fotografspire?”, ler Hilde Moen Casey som tok bachelor i foto og design i USA.

Lenge har 26-åringen ønsket sitt eget studio i lokaltraktene.

– Jeg har lenge hatt lyst til å starte mitt eget, men i noen år var det uoppnåelig. Jeg tenkte ofte om jeg skulle begynne å jobbe for andre, men min drøm kom likevel i oppfyllelse da min bestefar tilbød loftetasjen over Jokerbutikken på Kvarstein. Det er han som eier bygningen og har hjulpet sent og tidlig for å få dette til. Uten han, hadde ikke mitt ønske gått i oppfyllelse, skryter Moen.

- Mitt eget barn

– Alle vennene mine får barn og dette har på en måte blitt mitt barn, ler Moen og tilføyer:

– Jeg aner ikke hvor fotogenene mine kommer fra. Pappa var veldig interessert i foto som ungdom og installerte mørkerom, men det datt litt ut for hans del. Jeg er veldig glad i portrettfotografering og skal blant annet fotografere gravide, nyfødte og bryllup, sier Moen som håper å kunne jobbe med bildene på fulltid.

Siden juni har Moen jobbet i loftetasjen på Kvarstein og totalrenovert hele leiligheten sammen med sin bestefar. I dag åpner hun dørene og håper hun kan gi konkurranse til ”by-fotografene”.

– Jeg har prøvd å måle prisene med andre fotostudio i området og har kommet frem til en pris som er billigere og overkommelig. Som et åpningstilbud, skal jeg ha en hyggelig pris i desember og fordelen med mitt fotostudio er at man slipper å kjøre til byen og selvfølgelig er det gratis parkering, sier Moen med glimt i øyet.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på venneslatidende.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.